24/7 beschikbaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden - Van Gerwen Reiniging

Alle diensten

Glas- en gevelreiniging

Een schone gevel is natuurlijk het visitekaartje voor uw gebouw. Van Gerwen Reiniging kan ervoor zorgen dat de buitenzijde representatief blijft voor uw organisatie. Zelfs het waterafstotend maken voor lange-termijnonderhoud is onderdeel van ons pakket. Daarbij voert ons team graag de complete bewassing van uw ramen uit. Zowel binnen als buiten. Ten behoeve van de glas- en gevelreiniging kunt u bij ons terecht voor binnen-, buiten- en separatieglasbewassing, hogedrukreiniging van o.a. gevels, verhoging van de waterafstoting door hydrofoberen, reinigingswerkzaamheden op hoogte, graffiti verwijderen.

Food

Specialistische reiniging kent veel aspecten. Schoonmaak in de voedselverwerkende industrie neemt hierin een aparte plaats. Van Gerwen Reiniging verzorgt de nauwgezette en gecontroleerde reiniging conform HACCP. Ons team voert dieptereiniging en desinfectering uit ten behoeve van installaties, randen en richels in (spoel)keukens, magazijnen van onder andere restaurants, hotels, bakkerijen, slagerijen en groenteverwerking.

Vloeronderhoud

Goede bescherming en regelmatig onderhoud verlengen de levensduur van uw industriële of kantoorvloer. Maar denk ook aan veiligheid en hygiëne. Van Gerwen Reiniging biedt de volgende technieken om uw vloeren in optimale conditie te houden. Of het nu tapijt, hout, steen, tegel, beton of kunststof is.
Handmatig en machinaal schrobben. U kunt altijd bij ons terecht voor handmatig en machinaal schrobben, schuren en lakken, siergrind, tapijt en borstelreiniging, machinale dieptereiniging, sproei-extractiemethode, bonnet, truckmount, conserveren, coaten & sealen.

Industriële reiniging

Ook het gebied van industriële schoonmaak-werkzaamheden biedt Van Gerwen Reiniging een interessant dienstenpakket. Gestoeld op jarenlange ervaring in de technische industrie hebben onze medewerkers de know how om uw industriële omgeving en machinepark in conditie te houden. Zowel tijdens of buiten productie-uren verzorgt Van Gerwen reiniging de schoonmaak van spuitcabines, machines, (koel)installaties, vloeren, lichtarmaturen, spanten etc.

Bouwschoonmaak

Het bouwschoon opleveren van diverse projecten, zoals kantoren, scholen en winkelpanden, is vaak één van de laatste loodjes voor ondernemers in nieuwbouw en renovatie. Van Gerwen Reiniging kan deze en talloze andere werkzaamheden in kort tijdbestek voor u uit handen nemen. Vlekkeloos, ook wanneer andere (onder)aannemers gelijktijdig de laatste activiteiten voltooien. Het team van Van Gerwen heeft zich bekwaamd in het invullen van verschillende taken die op elk moment afroepbaar zijn zoals bezemschoon opleveren, cementsluier verwijderen in natte ruimtes, ketenschoonmaak, eerste glasbewassing en diverse hand- en spandiensten.

Kantooronderhoud

Een schone werk- en leeromgeving is een voorwaarde voor optimale prestaties. Door het uitbesteden van de dagelijkse schoonmaak aan professionals bent u verzekerd van de kwaliteit die u helpt deze prestaties te realiseren. Natuurlijk ook als het gaat om periodieke werkzaamheden. Van Gerwen Reiniging is in staat deze activiteiten uit te voeren in kantoren, (openbare) gebouwen, scholen en instellingen.

Neem contact op


  Onze gegevens

  Van Gerwen Reiniging
  Croy 47a
  5653 LC Eindhoven
  E-mailadres
  info@vangerwenreiniging.nl
  Telefoonnummer
  (040) 368 62 90

  Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vangerwen/domains/vangerwenreiniging.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349

  Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vangerwen/domains/vangerwenreiniging.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349